星級用家阮兒全靠天然「縮胃」神器
飽肚減食量。輕鬆飲出A4腰

想KEEP FIT修身,人人都話要控制飲食同做運動,但面對四周圍嘅美食引誘,真係好難忍口,最後食下食下,脂肪就爆炸性增長!唔想咁,就要試試今期女生熱話 - 日本超強瘦身飲,唔止可以健康快瘦無副作用,仲要好味免捱餓!難怪連星級用家阮兒都極力推薦!

想食住嘢都可以減到磅?
營養師教路揀啱代餐都可以越食越瘦

隨年齡慢慢增加,新陳代謝就開始減慢,想保持好身材就變得越來越困難。如果加上飲食不定時、不良生活習慣等,更會影響新陳代謝,更易發胖。想繼續享受美食又可以擺脫重三斤的厄運,不少人會考慮進食代餐來減少食量,加快瘦身效果,但市面上的代餐五花百門,以下就請營養師教你怎樣選擇適合的代餐

楊卓娜大力推薦UNIMAT代餐
瘦身唔使再餓住個肚啦!

平日要番工,放假又懶做運動,仲要成日口痕走去食零食,搞搞下「大肚腩」就現哂形!打算決心去減肥,但揀嚟揀去都係只係可以食燕麥、飲蔬菜汁,真係食到懷疑人生!唔想咁,就等小編同大家分享一下日本超強瘦身神器,唔止可以瘦得快,減得靚,仲要好味免捱餓!連Fit爆靚媽楊卓娜試過都話work!

大胃王剋星竟然係呢幾款食物?

一講到 “大胃王”,大部分人都會諗到佢地可以食好多嘢,食極個胃都好似無底洞咁,食咁多嘢仲想Keep住瘦真係唔易呀~今日就等小編我同大家介紹幾款被喻為“大胃王”剋星嘅食物,等大家可以邊食邊瘦! 就算你唔係“大胃王”,哩幾款食物都好啱正在Keep Fit嘅你,只要食咗飽肚感高又燃脂嘅食物,就唔需捱餓,個個都可以輕鬆減肥瘦身啦~